Rólunk

 

A budapest.globotv.hu weboldal, a Globo TV (globotv.hu) család tagjaként nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy közelebb hozza a nagyvilág történéseit Budapest, illetve egész Magyarország lakosságához, valamint online jellegéből adódóan a világ bármely térségében élő magyar nézőkhöz, legyen szó akár tudományos, közéleti, kulturális, gazdasági vagy éppen diplomáciai témákról.

A felgyorsult tömegkommunikáció valamint a mérhetetlen nagyságú hír- és információáradat korában csapatunk olyan színes, látványos, exkluzív riportokkal és filmekkel szolgálja ki közönségét, sokszor egyedi nézőpontból megvilágítva, amelyek ma, Magyarországon széles körű érdeklődésre számot tartó témákat dolgoznak fel, vagy épp ellenkezőleg, a hazai médiapiacra új színt hozó, hiánypótló beszámolók formájában jutnak el a magyar háztartásokba.

Nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező profi szakembereink folyamatosan figyelemmel kísérik akár a világ túlsó felén történteket is, valamint rendszeres továbbképzések keretében fejlesztik tudásukat, hogy önök mindig hiteles, friss és naprakész információkhoz juthassanak, a lehető legmagasabb színvonalon.

Stábunk szoros együttműködése hazánk három meghatározó, külkapcsolati tevékenységre szakosodott, nem kormányzati szervezetével, a Magyar Afrika Társasággal, a Magyar Ázsia Társasággal és a Magyar - Latin-Amerikai Egyesülettel, lehetővé teszi, hogy folyamatosan színes, érdekes és exkluzív filmeket és riportokat forgathassunk itthon és a nagyvilág távoli –az európaiak számára egzotikusnak számító – tájain egyaránt.

Nem titkolt célunk, hogy nézőinkhez közelebb hozzuk ezeknek a távoli, nálunk kevéssé vagy egyáltalán nem ismert országoknak a népeit és kultúráját.

Riportjainkban ugyanakkor rendszeresen találkozhatnak majd Magyarországon letelepedett külföldiekkel, valamint itt szolgálatot teljesítő diplomatákkal is, akik örömmel mesélnek önöknek a szülőföldjük, illetve új, választott hazájuk közötti különbségekről, hasonlóságokról.

Érdekes témákkal, különleges teljesítményekre képes, illetve az élet valamely területén kimagasló eredményt elért személyekkel szerencsére hazánkban is bőven találkozni. Hamarosan induló Globo Portré nevű sorozatunkban már országos ismertségre szert tevő színészek, zenészek, sportolók, tudósok és egyéb közéleti kiválóságok mesélnek majd őszintén életük meghatározó mozzanatairól, valamint felejthetetlen élményeikről.

Önöknek nincs más dolga, csak rendszeresen látogatni oldalunkat és velünk együtt átélni a nagyvilág aktuális történéseit.

A riportokhoz, filmekhez, tudósításokhoz jó szórakozást kíván a Globo TV Budapest, A Globo TV - Szerencs és a www.globoport.hu csapata!